Ihana kesä



Minä pidän kesästä! Kesällä luonto on kauneimmillaan. Kukat kukkivat ja kaikki on niin vihreää ja vehreää. Ainut asia, mitä olen odottanut ja kaivannut tänä kesänä, on lämpö. En toivo mitään hurjaa hellettä, mutta olisihan se kiva, jos edes aurinko välillä vähän lämmittäisi kasvoja ja kevyt, hento ja lämmin tuuli puhaltelisi ympärillä.

Huomenna minulla alkaa kauan odotettu kesäloma. Lomaltani toivon sitä lämpöä ja lepoa. Jokaisella meillä on erilaisia odotuksia omasta lomastaan. Toiset kaipaavat rauhaa ja toiset actionia. Varsinkin omat lapseni toivoisivat koko ajan jotakin kivaa tekemistä. Loman aikana pitäisi ehtiä käymään huvipuistoissa, mökillä ja ties missä. Meteliä, menoa ja meininkiä on riittänyt kotona jo nyt. Voisiko seuraavat viikot olla levon ja rauhoittumisen aikaa? Jotta lomasta tulisi kaikille onnistunut, täytyy yrittää ottaa huomioon kaikkien erilaiset toiveet.  Aionkin lomani alkajaisiksi ottaa esiin toivelistan, johon jokainen saa listata unelmiensa lomapäivän. Sen jälkeen mietimme, miten päivien toteuttaminen voisi olla mahdollista.

Tänään olen miettinyt töissä jo syyskautta ihan jouluun asti. Kesäloma tässä välissä ennen syksyn toiminnan käynnistymistä on kuin musta aukko, jonka sisältö on vielä täysin auki enkä halua sitä kokonaan vielä suunnitellakaan. Kesä on niin lyhyt täällä Suomessa, että sitä siksikin niin  kovasti odottaa. On oikeastaan aika ihanaa, että huomenna minun ei tarvitse miettiä hetkeen enää työasioita, vaan voin palata rauhallisin mielin töihin vasta elokuussa.

Saamme olla kiitollisia siitä, että meillä on nämä upeat neljä vuodenaikaa! Koko luomakunta on Jumalan upea luomistyö. Nautitaan tästä hetkestä ja loman jälkeen keskitytään taas syksyyn.
Siunattua ja levollista kesää sinulle! -Saija

Kommentit

Suositut tekstit