Tänä syksynä

Viime aikoina olen saanut olla teidän partiolaisten kanssa paljon tekemisissä. Ensin oli Vieraalla Maalla -tapahtuma, joka kokosi huiman määrän seikkailijoita ja heidän johtajiaan seuraamaan Palmu ja Omenapuu -näytelmää Malmin kirkolle. Oli mukava nähdä innoikkaita seikkailijoita, jotka rohkeasti osallistuivat ja vastailivat kysymyksiin sekä näyttelivät pieniä pätkiä. Niin ja unohtamatta tietysti muiden huudattamista kiitokseksi huikeille näyttelijöille.

Helsingin Erä-Leijonien kanssa vietimme isänpäivän messua yhdessä Pukinmäen seurakuntakodilla. Perinteisesti oli lupauksen anto ja merkkien jakoa. Sain itse huikean elämyksen pitäessäni puheen satapäiselle yleisölle. Jännitti. Jännitti ihan älyttömästi. Ja kuinka katsoin lupauksen antajia. Kuinka paljon vaatiikaan rohkeutta tuollaisen väki määrän edessä antaa lupausta. Eikä sen helpommalla pääseet myöskään Sinivuoren soihtujen lupauksen antajat, jotka antoivat lupauksensa lippukuntansa nimenmuutos juhlan yhteydessä seuraavana päivänä.

Sinivuoren Soihtujen juhla oli hieno. Oli mukava osallistua juhlaan Seppona, seurakunnan työntekijänä ja lippukuntien yhdyshenkilönä. Oli kiva seurata lasten näytelmiä ja laulaa partiolaisten kanssa yhdessä tuttuja partiolauluja ja kiittää huutamalla. Ja vielä kaikenlisäksi  kirkossa. Ja kakkukin oli älyttömän hyvää. Kiitokset siis leipojalle. Ai niin.. ja meinasin ihan unohtaa. Kävinhän minä nyt syksyllä PäPan porukkaakin moikkaamassa partioasemalla.

Tälle vuodelle mahtuu kalenteriin vielä muutama tapaaminen partiolaisten kanssa. Yhteinen jouluglögi hetki Puistolan kirkolla parin viikon päästä johtajien joukolla ja Viikin Vesikoiden lupauksen anto ja joulujuhla. Niin ja tietysti Koudien kanssa yhteistyö Falkullan Joulurauhan julistus. Niin ja unohtamatta tietenkään oman lippukuntani juttuja täällä Uudenmaan piirin alueella.

Olen tämän vuoden aikana saanut tavata huikean joukon teitä ihania ja mahtavia partiolaisia. Niin ja saanut seppokurssinkin virallisesti päätökseen. Kohta partiopaidassani komeilee seppomerkki ja toivotaan, että seppohuivitkin saataisiin jo ensi vuonna käyttöön.

Kiitokset siis kaikille tasapuoleisesti. Niin ja jos haluatte meitä mukaan lippukuntanne tapahtumiin, niin ottakaa ihmeessä yhteyttä. Teitä on aina mukava tavata. Siis muutenkin kuin täällä somessa.

Ai niin.. ja vielä viiimeisenä.. Meidäthän löytää nyt myös instagramista malminseurakunnansepot nimen takaa. Tähänhän voi enää todeta, että someseppo kiittää ja kuittaa. 


Kommentit

Suositut tekstit