Malmin seurakunnan Vuoden partiolainen 2018

Malmin seurakunnan partiotyö jakoi kuluneella viikolla ensimmäistä kertaa tunnustuksen partiolaiselle, joka on ollut monessa aktiivinen ja ollut seurakunnan ja lippukuntien hyvien suhteiden mahdollistaja. Tämä tunnustus "vuoden partiolainen" oli sarjassaan ensimmäinen seuraavan kerran titteli jaetaan ensi vuonna. Kriteereinä tittelin saamiseen ovat: Aktiivisuus ja omalla asenteella ja positiivisuudellaan edistää seurakunnan ja lippukuntien välistä yhteistyötä.

Tänä vuonna "Vuoden partiolaisen" titteli meni Sallalle Maahisiin. Salla on vuosien ajan omalla aktiivisuudellaan ja asenteellaan edistänyt Malmin seurakunnan ja lippukuntien välistä yhteistyötä. Salla suhtautuu seurakuntaan positiivisesti ja on toiminut mahdollistajana sille, että seurakunnan partiotyötä on saatu kehitettyä niin, että se palvelee alueen partiolaisia. Salla on toiminut innostavana esimerkkinä monille eikä hän pelkää tarttua toimeen ja olla esillä hyvän asian puolesta.
Sallalle annettiin kunniakirja ja pieni pelastusrengas, jossa kulkee rinnakkain seppojen violetti ja partion sininen muistuttamassa yhteistyötä ja sen merkityksestä ja mahdollisuudesta. Lisäksi Sallalle annettiin muistoksi kuksa. Kiitos Salla vuosien yhteistyöstä.

Kommentit

Suositut tekstit