Muutoksia blogiin

Toivottavasti kaikkien joulu meni hyvin ja leppoisasti. Vuosi lähestyy huimaa vauhtia loppuaan ja uusi vuosi tuo tullessaan muutoksia.

Suurimpana muutoksena tulee tilastouudistus, jonka eteen on tehty huimasti töitä, jotta siitä saataisiin myös teille partiolaisille mahdollisimman helppo. Tilastouudistuksen myötä tilastointi muuttuu oikeastaan kokonaan. Tilastoinnit tulee tehdä ns. reaaliaikaisesti ja samalla tilastointia tulee olemaan enemmän. Uusi tilastointi ei kuitenkaan tule poistamaan vanhaa tilastokoontia, joka on tehty tähänkin asti kerran vuodessa.

Toisena muutoksena on se, että saamme tänne blogin puolelle toivottaa tervetulleeksi myös Oulunkylän ja Pakilan seurakunnat. Tämä tarkoittaa sitä, että blogista tulee aktiivisempi ja samalla pääsee näkemään laajemmin seurakunnan seppojen arkea ja ajatuksia uskosta, elämästä ja ennen kaikkea partiosta.

Ja mikä ei sitten muutu? Noh meidät Malmin seurakunnan sepot tavoittaa jatkossakin sekä instagramista sekä Facebookista. Niin ja tietysti myös perinteisesti sähköpostin välityksellä.

Toivon ensi vuodesta partiorikasta. Toivon, että saamme tehdä jatkossakin hyvää yhteistyötä.

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit