Kevään riemuja

On kevät, linnut laulavat ja lämpöä riittää. Niin ja mikä parasta on retkiä ja muita tapahtumia. Täällä blogin puolellakin on ollut hieman hiljaisempaa. Joten tässä teille viime aikaisia kuulumisia.

Sepot olivat mukana viime kuussa kahtena päivänä Narinkkatorin Pop Up -kololla. Saimme nauttia todellisesta partiohengestä mahtavassa seurassa, jota partiolaiset meille tarjosivat. Kiitos kaikkille siis siitä. Kokemus oli huikea ja siitä jäi hyvä mieli. Ensi vuonna siis uudestaan.

Osallistuin myös ensimmäistä kertaa Yrjönpäivän hartauteen. Tilaisuus antoi mahdollisuuden hetken hengähdystaukoon, joka pitkän viikon keskellä tulikin tarpeeseen. Pieni hetki hiljaisuutta antaa kummasti uutta virtaa, jotta jaksaa taas mennä eteenpäin.

Viime kuussa ennen partioviikkoa oli myös tapaaminen. Paikalle saapui huima määrä Malmin seudun partiolaisia ja iloitsimme kaikista mukana olleista. Nimi ehdotuksiakin saimme kerättyä tulevia tapaamisia varten. Niin ja kaikki se palaute, jota teiltä saimme on luettu ja laitettu talteen, jotta niiden avulla voidaan kehittää toimintaa edelleen.

Nyt haluankin haastaa lippukunnat. Koska paras retki- ja leirikausi on alkanut, toivoisimme, että voisitte noista hetkistä jakaa parhaita meidän ja muiden partiolaisten kanssa. Ilmianna itsesi ja lippukuntasi retki tai leiri ja tee meille pieni postaus siitä. Näin saisimme kuulla myös jotain teistä.

Kiitoksia kaikille tästä keväästä ja täällä blogin puolella lupaan muutamaan palautteeseen vastata. Nimittäin siihen, että miksi haluamme tehdä laajempaa yhteistyötä lippukuntien kanssa ja mikä tämä seurakunnan partiotyö oikeastaan on ja mitä se tarkoittaa, että joku on ns. Seppo. Mutta näistä kerron teille toisella kertaa.

Oikein hyvää toukokuuta kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit