Tiedotus: Muutoksia syksyn osalta

Pahoittelen kovasti, että tämän syksyn osalta olemme joutuneet tekemään suuria muutoksia tapahtumiin, joihin olemme teitä kutsuneet. Nyt tapahtumasivu on saatu päivitettyä ja keväänkin tiedot ovat jo tässä vaiheessa ajan tasalla ja niihin ei pitäisi enää muutoksia tulla. Kiitoksia teille siis kärsivällisyydestä ja joustavuudesta.

Tänä vuonna emme valitettavasti järjestä kaikille yhteistä jouluglögi hetkeä. Koemme nyt, että on tärkeämpää istua Lippukunnan johtajien ja -varajohtajien kanssa alas keskustelemaan partiotyön suunnista ja miettimään yhdessä tulevaisuutta ja mitä mahdollisuuksia meillä yhdessä on. Toivon, että muutoksista lippukunnan johtajat keräisivät kysymykset ja muut ajatukset omasta lippukunnasta ylös ja toisi sitten yhteiseen tapaamiseen. Tarkoituksena on myös kuulla teidän partiolaisten ajatuksia.

Keväällä järjestetään kuitenkin samoajista ylöspäin suunnattu koulutusilta, joka nousi viime kevään johtiksesta toiveena. Katri Vappula tulee yhdeksi kouluttajaksi mukaan ja tuossa tilaisuudessa keskustelemma haastavista lapsista. Toivottavasti teitä osallistuisi runsas joukko, jotta saataisiin siitä hyvä tilaisuus.

Minäkin yritän taas tsempata ja saada blogin jälleen kunnolliseen käyttöön, niin kuin meidän SoMe:n muutenkin. Pahoittelen hiljaisuutta seurakunnan päässä.

Kysymyksenä vielä. Julkaisimme muutaman Sanantuoja -lippukuntapostin. Oliko se teidän mielestänne toimiva? Kannattaako sitä jatkaa?

Kommentit

Suositut tekstit