Terveiset teille Partiolaisille

Hei kaikki!

Kiitos teille taas kuluneesta vuodesta. Oli kiva kuulla teidän terveisiä johtiksen jouluglögeiltä sairasvuotteelle. Harmittaa, etten päässyt osallistumaan ja jotenkin tämä on jo tuttua, että silloin kun olisi jotain kivaa tapahtumassa niin tietenkin flunssa ottaa otteen ja kaataa sänkyyn.

Olen iloinen siitä, että olette halukkaita yhteistyöhön ja ennen kaikkea tekemään yhdessä. Sehän se partion pointtikin taisi olla. Yhdessä tekemisessä on ihan erilainen tuntu kuin siinä, että joku muu tekee ja itse katsoo vain vieressä. Ei siis huolta. Toiveenne on kuultu ja siksi tahdonkin pyytää teidät suunnittelemaan meidän kanssamme ensi kevään partiokirkkoa tänne Talolle 10.2. klo 18-19.
Toinen mihin haluamme pyytää teitä mukaan tekemään kanssamme jotain hienoa, on ensi vuoden tarpoja tapahtuma. Tarvitsemme paljon rasti-ihmisiä avuksi ja tekemään tapahtumasta hienoa ja toimivaa. Tarkoitus olisi jo keväällä istua alas ja miettiä miten saamme toteutettua tuon tapahtuman niin, että siinä olisi sitä jotain. Tule siis sinäkin mukaan.

Iloitsen jokaisesta partiolaisesta, jonka olen kohdannut tämän vuoden aikana. On ollut mahtavaa nähdä monenlaista partiotapahtumaa ja -juttua. Kiitokset siis teille.




Kommentit

Suositut tekstit